Zaterdag 28 januari zijn zijn we met het bedrijf gaan paintballen bij activiteitenboerderij De Wartenster in Warten.

Toen er bekend werd dat we gingen paintballen werd ons verteld dat er maar twaalf plekken beschikbaar waren, en we ons dan ook zo snel mogelijk op moesten geven. Later bleken deze twaalf plekken toch niet zo snel te zijn vergeven. Toch waren ze op de valreep wel allemaal bezet.
Wij hebben ons om 11 uur verzameld bij de Houtskuorre en zijn vanuit daar met in totaal 15 man, verdeeld over twee bussen en een auto, aan de korte reis naar Warten begonnen.
Aangekomen bij de Wartenster werden wij ontvangen in een wat van buiten een ouderwetse boerderij lijkt, maar van binnen een volledig verbouwde ontvangstzaal met bar en kantine bleek te zijn.
Wij kregen bij ontvangst koffie of thee, en voor degene die liever iets kouds hadden was er een ruime keuze uit frisdranken.

Toen iedereen de koffie op had en we elkaar een beetje opgejut hadden was het tijd om de overalls aan te trekken. Toen iedereen een passende outfit had gevonden kregen wij een masker uitgedeeld en werden de veiligheidsinstructies uitgelegd. Toen dit voor iedereen duidelijk was kregen we uitleg over het wapen dat we op dat moment uitgedeeld kregen.

Daarna was het tijd om teams te maken en elkaar met verfballetjes te bekogelen. In totaal hebben we in de 2,5 uur die we hadden 8 keer kunnen spelen, en hadden we aan de 500 balletjes per persoon meer dan genoeg (zelfs teveel) om er een hele leuke dag van te maken.
Toen de 2,5 uur voorbij was kregen we de tijd om foto’s te maken van onszelf in “krijgskleding”.
Na het paintballen gingen we weer terug naar de ontvangstzaal waar wederom drinken besteld kon worden en er een bittergarnituur klaar stond.
Daarna was het tijd om naar huis te gaan.

Al met al was het een geweldige middag waarin we veel lol hebben gehad, en is het zeker voor herhaling vatbaar!
Jessie Vos.