LET OP! Prijzen haardhout

De afgelopen tijd is de prijs voor haardhout ontzettend gestegen en helaas stijgt de prijs nog steeds. Voor ons stijgt de inkoopprijs van het hout helaas ook. In januari hebben wij onze houtprijs verhoogd maar het is voor ons niet meer mogelijk om deze prijzen aan te houden. Omdat wij ons werk nog steeds leuk vinden om te doen en we dit zoveel mogelijk door willen laten gaan, kiezen wij ervoor om met een ‘flexibele prijs’ te gaan werken. Dit betekent dat de prijzen die wij op onze website hebben staan richtlijnen zijn. Het bedrag dat u zal gaan betalen voor uw partij haardhout zal mogelijk iets hoger of iets lager uitvallen.

Hoe gaat dit in zijn werk:
We plannen onze bestellingen per houtlevering in. Als wij een nieuwe levering binnen hebben gekregen plannen wij vooruit tot we toe zijn aan een nieuwe levering. Per levering wordt er gekeken naar de inkoopprijs en vanuit onze inkoopprijs bepalen wij wat u zult betalen voor uw bestelling haardhout. Bij het inplannen van de levering zullen wij de prijs benoemen.

We hopen op deze manier door te kunnen gaan met wat wij leuk vinden om te doen; haardhout kloven en bestellingen leveren!

Op zoek naar haardhout ?

Houtskuorre verkoopt verantwoord vers, gezaagd en gekloofd haardhout.

logs3

Prijzen per 1  M3 gestapeld haardhout:

1 m3 eikenhout – €260
2 m3 eikenhout – €500
1 m3 mixhout – €235
2 m3 mixhout – €450
1 m3 afvalhout – €35
2 m3 afvalhout – €60
3 m3 afvalhout – €85

  • Gratis thuisbezorgd binnen Friesland.
  • Onze medewerkers lossen (en stapelen) op een door u aangewezen plaats.
  • Afvalhout is niet te stapelen, dit wordt op een door u aangewezen plaats gestort.
  • De prijzen zijn sinds 2022 aangepast, vanwege de verhoogde inkoopprijs.