Groenvoorziening:Blokhut Wrottersploech

Houtskuorre heeft een nieuwe activiteit! Wij zijn tegenwoordig aanwezig op onze eigen grond bij De Wrottersploech. Onze medewerkers leren hier in de praktijk hoe het zit met planten, zaaien, onderhouden en oogsten, om zodoende uiteindelijk zelfvoorzienend te kunnen worden als het gaat om groente en fruit.
IMG-20150318-WA0000

Maar ook:

Daarnaast zijn onze medewerkers ook inzetbaar bij particulieren die hulp nodig hebben bij het onderhoud van hun tuin op de Wrottersploech, maar zeker ook bij particulieren thuis! Heeft u een tuinklus waar u alleen niet uitkomt, of mist u de handen om het zelf voor elkaar te krijgen, zoek ons dan op: Op de Wrottersploech opzoeken op nummer 86 t/m 89, maar ook op De Hemmen 11 kunt u natuurlijk informatie inwinnen.
IMG-20150318-WA0007Houtskuorre gebruikt haar eigen producten binnen locaties van SDBO. Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers doordat ze hun eigen gekweekte producten kunnen aanbieden. Hiermee prikkelen wij de zelfredzaamheid van onze cliënten.

Tuinopdrachten:

Is het onderhoud van uw tuin niet uw favoriete bezigheid? Onze jongens doen het graag! Bel of mail voor meer informatie. Een medewerker van Houtskuorre komt bij u langs (binnen Friesland) om te kijken wat de werkzaamheden zijn en maakt een prijs op maat voor u. Daarna komt de tuingroep op de afgesproken datum uw tuinklus uitvoeren.

Activiteiten die wij kunnen uitvoeren:

 Grond frezen

 Heggen bijwerken en onderhouden

 Grasmaaien

 Slootkanten en kreupelhout bijwerken

 Tuinonderhoud: bijhouden tuin, schoffelen, afvoeren afval ect.

Voor meer informatie kunt u informeren via de pagina ‘Contact’, mailen met info@houtskuorre.nl of bellen met 0512-760760.

IMG-20150318-WA0003

IMG-20150318-WA0006